Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Κατεπείγουσα συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά την Τρίτη 9 Ιουλίου

Συνεδριάζει την Τρίτη 9 Ιουλίου και ώρα 21.00 το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά σε κατεπείγουσα συνεδρίαση με θέματα προς συζήτηση:

 1.-Αποδοχή της απόφασης ένταξης του Έργου: «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ» ποσού 868.000,00€, τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2019 (6η).
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ιάσων Τσιρώνης

2.-Έγκριση σύνδεσης Δημοτικών κτιρίων με φυσικό αέριο και ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή των συμβάσεων σύνδεσης.
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ιάσων Τσιρώνης

3.-Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του Έργου: «Κατασκευή ραμπών πρόσβασης ΑΜΕΑ στα Σχολεία του Δήμου Παλαμά».
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Κοντοβάϊος

4.-Έγκριση της υποστήριξης και φιλοξενίας πληροφοριακών συστημάτων του Δήμου Παλαμά από την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε., μέσω των υποδομών του Κυβερνητικού Υπολογιστικού Νέφους της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.».
Εισηγητής Δήμαρχος

5.-Αποδοχή ποσού 188.468,07€ από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019, για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών – Ζ΄ Κατανομή έτους 2019.
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Ξένος

6.-Ανανέωση παραχώρησης αίθουσας που στεγάζεται το 4ο Νηπιαγωγείο Παλαμά.
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Κοντοβάϊος


πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής