Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.ΤΙΤΑΝΙΟΥ) γνωστοποιεί στα μέλη του τα παρακάτω:

1. Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας (12-6-2019 ) για ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους ΤΟΕΒ , όπως προβλέπεται από το άρθρο 66 του Νόμου 4546, που ψηφίστηκε το 2018 και αφορά όλους του Τ.Ο.Ε.Β. ανά την Ελλάδα, το ΔΣ του Τ.Ο.Ε.Β.ΤΙΤΑΝΙΟΥ λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες των αγροτών και με σκοπό:
α) τη διευκόλυνση της αποπληρωμής των οφειλών τους και
β) την καλύτερη εσπραξιμότητα των εισφορών του Οργανισμού προς όφελος των μελών του, αποφάσισε να παρατείνει μέχρι 12/8/2019 το διάστημα κατά το οποίο θα μπορέσουν οι υπερήμεροι οφειλέτες του Οργανισμού να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.
Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας ( 12/8/2019 ) και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του παραπάνω νόμου, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές θα βεβαιωθούν στη ΔΟΥ.

2. Με απόφαση του ΔΣ του ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ δύνεται η δυνατότητα στους υπερήμερους οφειλέτες και στους αρδευτές μέλη του Οργανισμού να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες μέσω πάγιας εντολής με τις συνεργαζόμενες Τράπεζες του Οργανισμού (Πειραιώς και Συνεταιριστική Καρδίτσας), με πίστωση του οφειλόμενου ποσού σε λογαριασμό του Οργανισμού, από τις εκάστοτε επιδοτήσεις (ενισχύσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Οργανισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής