Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχές στους μαθητές για την νέα σχολική χρονιά από τον Αχιλλέα Καραλή

Ευρισκόμενοι στο ξεκίνημα μιας νέας σχολικής χρονιάς, που αρχίζει για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, δεν μπορεί παρά να είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι, δεδομένου ότι η μαθητιώσα νεολαία, αποτελεί το πιο ζωντανό κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας, αλλά και την ελπιδοφόρα δύναμη για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.
Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον εκ των πραγμάτων οφείλουμε να επενδύουμε καθημερινά στη μέγιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού μας.
Εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Παλαμά καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά.
Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας.
Εύχομαι επίσης σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.
Καλή εποικοδομητική και δημιουργική χρονιά με υγεία.

Για τη μείζονα αντιπολίτευση
        Δήμου Παλαμά
     Αχιλλέας Καραλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής