Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς του Κωνσταντίνου Νούσιου

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ, και μέσω του μπλόγκ της Ιτέας, σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά. Σήμερα ένας νέος κύκλος μάθησης εκκινεί από μία αφετηρία γεμάτη προσδοκίες και όνειρα, στο δρόμο των νέων προς την κατάκτηση της γνώσης.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στο έργο τους, που εκτός από την μετάδοση γνώσεων αφορά και τη δημιουργία προτύπων που θα εμπνεύσουν τους μαθητές ώστε να εξελιχθούν σε συγκροτημένες προσωπικότητες. Θέλω, επίσης, να ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή στους γονείς που είναι οι συνοδοιπόροι σε μία κοπιαστική διαδρομή, η οποία ωστόσο περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα «γέφυρα» για την κατάκτηση των στόχων των παιδιών τους.

Απευθυνόμενος στους μαθητές, εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη από επιτυχίες, πρόοδο και δημιουργία. Να είστε σίγουροι ότι και αυτή η σχολική χρονιά θα είναι για εσάς ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι κατά την διάρκεια του οποίου θα συλλέξετε γνώσεις και εμπειρίες αλλά πρωτίστως διαπαιδαγώγηση και μετάδοση αρχών και αξιών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα έχει υλοποιήσει σημαντικό έργο στον τομέα των σχολικών υποδομών με ανέγερση/συντήρηση σύγχρονων σχολικών κτιρίων σε όλο το νομό. Συνεχίζουμε φέτος σταθερά την προσπάθεια αναβάθμισης των παροχών εκπαίδευσης στους μαθητές του νομού μας.

Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Κωνσταντίνος Γ. Νούσιος
Δικηγόρος
Περιφερειακός Σύμβουλος
Πρ. Αντιπεριφερειάρχης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής