Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Συλλαλητήριο στον Παλαμά για τις χαμηλές τιμές στο βαμβάκι

 Τη διοργάνωση αγροτικού συλλαλητηρίου με τη συμμετοχή τρακτέρ στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στον Παλαμά για το ζήτημα των ανοιχτών -χαμηλών τιμών στο βαμβάκι, αποφάσισαν το βράδυ της Παρασκευής αγρότες του Νομού που συμμετείχαν στην αγροτική σύσκεψη την οποία  συγκάλεσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

Παράλληλα το θέμα των τιμών στο βαμβάκι, επιδιώκουν να θέσουν υπόψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ζητώντας συγκεκριμένες ενέργειες στήριξης και προστασίας των μικρομεσαίων  βαμβακοπαραγωγών.  Γι’ αυτό οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας και Λάρισας θα ζητήσουν την επόμενη εβδομάδα συνάντηση με τον υπουργό στην Αθήνα.

Την απόφαση ανάληψης των  δράσεων αυτών έλαβαν οι εκπρόσωποι αγροτικών Συλλόγων και αγρότες οι οποίοι συμμετείχαν στην αγροτική σύσκεψη που έλαβε χώρα στον Παλαμά.

Οι αγρότες στέλνουν ένα πρώτο μήνυμα ότι δεν πρόκειται να δεχθούν την κατάσταση που διαμορφώνεται σε βάρος τους για ακόμη μια χρονιά στο σκέλος των τιμών.




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής