Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Μνημόσυνο για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στα Βούναινα

"Τούτες της μέρες οι Μικρασιάτες, μηδέ χορεύουν, μηδέ γλεντούν μον κλίνουν ευλαβικά το γόνυ μπρος στα μνημεία και καταθέτουν δάφνινα στεφάνια" 

Μνημόσυνο για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
O Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων «Η καθ ημάς Ανατολή» στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης που γίνονται σ όλη την Ελλάδα τούτες τις μέρες για την Μικρασιατική καταστροφή, θα διοργανώσει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου μια σεμνή τελετή μνήμης.
Συγκεκριμένα σε συνεργασία με την Κοινότητα Βουναίνων και την Εκκλησιαστική επιτροπή του Ι.Ν Άγιου Δημητρίου θα αφιερώσει την παραπάνω ήμερα στην μνήμη της καταστροφής της αλησμόνητης πατρίδας μας.
Το πρωί μετά το πέρας της θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει μνημόσυνο και για τους 50 Σουλουτσοβάληδες που σφαγιάσθηκαν στη Σμύρνη, εν συνεχεία θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο άγαλμα του Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσοστόμου το οποίο βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία και κατάθεση στεφάνων από την Περιφέρεια τον Δήμο την Κοινότητα και το Σύλλογο,
Τέλος ο Μικρασιατικός σύλλογος θα δεξιωθεί τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα του συλλόγου, το παλιό διδακτήριο των Βουναίνων 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής