Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και τις ώρες από 10:30 πμ έως και τις 16:00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας.

Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2019 στο μητρώο του συλλόγου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση τους στο γραφείο της Προέδρου της κοινότητας Ιτέας κ. Θεοδώρας Λύτρα έως και τις 10:30 πμ του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου (24 ώρες πριν την έναρξη της  ψηφοφορίας).

Κατά την διαδικασία ψήφου τα μέλη υποχρεούνται να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους για τα έτη 2018 και 2019 (5 ευρώ ανά έτος).

Η εφορευτική επιτροπή
Παππά Βιργινία
Ντράχας Γεώργιος
Ανδρεάδης Βασίλης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής