Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Τα ψέματα τελείωσαν και η υπομονή στέρεψε...

Ήμουνα νιός και γέρασα...
Οσα χρόνια θυμάμαι περνάω την γέφυρα του Πέτρινου με βροχή νομίζω πως ζω την "μέρα της Μαρμότας".
Το χωριό είναι και πάλι αποκομμένο για Ιτέα και Αγιο Δημήτριο - Βλοχό και γενικότερα.

Τι κι αν πέρασαν από δω Βουλευτές, Νομάρχες, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι οι υπεύθυνοι αυτού του τόπου. 

Υποσχέθηκαν λαγούς με πετραχείλια που αποδείχθηκαν τελικά "καθρεφτάκια" για Ιθαγενείς. 
Σήμερα αντικρύζεις ξανά την κατάντια σε ότι αφορά το χιλιοειπωμένο, χιλιολασπωμένο, χιλιοπλυμμυρισμένο γεφύρι του Πέτρινου. 

Είναι πλέον άμεση και επιτακτική ανάγκη, τόσο η δημοτική όσο και η περιφερειακή αρχή να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προβούν εδώ και τώρα στην υλοποίηση ενός νέου γεφυριού με τις σημερινές προδιαγραφές, ώστε να μην ξαναεπαναληφθεί το φαινόμενο του αποκλεισμού ενός χωριού, και να μην γίνονται κάτοικοι ενός κατώτερου θεού κάθε φορά που βρέχει.

Κύριοι!!! 
Τα ψέματα τελείωσαν...και η υπομονή των κατοίκων του χωριού στέρεψε.
Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας σε περίπτωση κάποιου έκτακτου περιστατικού σε θέμα ζωής και επιβίωσης.
Θα είστε οι ηθικοί αυτουργοί σε ότι κακό προκύψει.

Ιδού η Ρόδος λοιπόν....

Παύλος Σαμαράς







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής