Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική συνέλευση του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Ιτέας

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 η Τακτική Γενική συνέλευση των μελών του Εκπολιτιστικου Μορφωτικου συλλογου Ιτέας
Τα μέλη ενημερώθηκαν για τα οικονομικά και Διοικητικά πεπραγμένα του συλλόγου για τα έτη 2020 - 2021 από το απερχόμενο ΔΣ και στη συνέχεια όρισαν την ημερομηνία εκλογών. 

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 (ημέρα που ο σύλλογος κλείνει ακριβώς 39 χρόνια) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Ιτέας από τις 10:00 πμ έως τις 17:00 μμ. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου και πρέπει να την καταθέσουν στην Πρόεδρο της Κοινότητας Ιτέας κ. Θεοδώρα Λύτρα έως το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 10:00 το πρωί όπου λήγει και η προθεσμία. 

Την ημέρα των εκλογών τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν και τις συνδρομές τους για τα έτη 2020-2021. Παρακαλούνται όλα τα μέλη να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα. 

Για την εφορευτική επιτροπή. 

         Η πρόεδρος
    Παππά Βιργινία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής