Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Τα παιδιά της Ιτέας παρέλαβαν σήμερα δώροεπιταγές αξίας 50 € για αγορές από τα καταστήματα " Πλαίσιο"

Τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παλαμά παρέλαβαν σήμερα δώρο επιταγές αξίας 50 € για αγορές από τα καταστήματα " Πλαίσιο" 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς για αυτή την υπέροχη κίνηση τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην δύσκολη περίοδο που διανύει ο τόπος μας.

Οι χορηγοί είναι : 

Τράπεζα Πειραιώς, Attica bank,interamerican και klc law firm, piraeus equity fund και οι διοργανωτές της προσπάθειας είναι η Thetis capital .Αγγελακοπουλου Πηνελόπη (συντονιστρια) Αθανασία Κρικωνη (πρόεδρος προαστιου) και εκπρόσωποι των συλλόγων.

Όλοι μαζί μπορούμε...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής