Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Συναντήσεις της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος με την κεντρική διοίκηση

Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος με την κεντρική διοίκηση για τις επιπτώσεις στην καλλιέργεια βαμβακιού και τις εκκοκκιστικές επιχειρήσεις από την κακοκαιρία "Ντάνιελ".

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου υπήρξε συνάντηση με τον Υφυπουργό του Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο όπου η Διοίκηση της ΔΟΒ εξέθεσε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο βαμβάκι και συζητήθηκαν οι επιπτώσεις τόσο στον μηχανολογικό εξοπλισμό των παραγωγών όσο και των εκκοκκιστικών επιχειρήσεων που καθιστούν σχεδόν αδύνατη τη λειτουργία τους.

Από την πλευρά της Διεπαγγελματικής συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Ευθύμιος Φωτεινός, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Βασίλης Γιαννάκος και κ. Γιώργος Καραΐσκος και ο πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος, μέλος της ΔΟΒ κ. Απόστολος Δοντάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής