Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Ο Δήμος Παλαμά θα ανασυγκροτηθεί

Με τον Δήμο μας βαριά λαβωμένο από τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες, χώρος για πανηγυρισμούς για τη νίκη του συνδυασμού μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν υπάρχει. Ούτε διάθεση. Μόνο επίγνωση της βαριάς ευθύνης που επωμιζόμαστε και σκέψεις για τις άμεσες προτεραιότητες, ακόμη και αν τυπικά η ανάληψη των καθηκόντων θα γίνει την 1η Ιανουαρίου 2024.

Προτεραιότητα η αποκατάσταση ομαλών συνθηκών διαβίωσης. Γρήγορη εκταμίευση των αποζημιώσεων που σήμερα καθυστερεί και μέριμνα για τους άστεγους στα κόκκινα χωριά  Παλαμάς - Μαραθέα - Μεταμόρφωση - Βλοχός. Ομαλή καθημερινότητα χωρίς στοιχειώδη οικονομική δραστηριότητα δεν υπάρχει.

Προτεραιότητα η ταχεία αποζημίωση στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο που χάθηκε καθώς και σε επιχειρήσεις που καταστράφηκαν.

Για τη νέα διοίκηση του Δήμου η πρόκληση είναι μεγάλη. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός και τα αντλιοστάσια καταστράφηκαν. Αναγκαίες υποδομές όπως τς σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί, δε μπορούν ακόμη να υποδεχθούν τα παιδιά και αναζητώνται λύσεις σε όμορους Δήμους. Όμως, η εμπιστοσύνη των πολιτών πως σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα από τους άλλους διεκδικητές του Δήμου, δεν ήρθε στο κενό. 

Ο νέος Δήμαρχος κ. Σωκράτης Δασκαλόπουλος και όλοι εμείς, που διεκδικήσαμε και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εφόδιά μας η καλή και σε βάθος γνώση των προβλημάτων, ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο, η μεθοδικότητα, ο προγραμματισμός και η δηλωμένη διάθεση για αγαστή συνεργασία με τη νέα περιφερειακή διοίκηση και το κράτος.

Από αυτό το βήμα θα μου επιτρέψετε και μια προσωπική αναφορά: να ευχαριστήσω από καρδιάς το νέο Δήμαρχο Σωκράτη Δασκαλόπουλο που με ενέταξε στην ομάδα του καθώς και όλους εσάς, τους δημότες που με τιμήσατε με την ψήφο σας και για πολλοστή φορά με εκλέξατε πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο του συνδυασμού μας. Ως ελάχιστη ανταπόδοση μπορώ να δεσμευτώ ότι θα υπηρετήσω με ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα του Δήμου και θα σταθώ δίπλα στα προβλήματά σας, όπως έκανα πάντα στην έως τώρα αυτοδιοικητική πορεία μου.

Ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης 
      και εκ νέου Δημοτικός Σύμβουλος 
              Χρήστος Βαϊόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής