Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Η μάχη του σταυρού για την πρωτιά στο Δήμο Φύλλου

Tα επίσημα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 από τον Δήμο Παλαμά, με την ενσωμάτωση στο 100% δίνουν ποσοστό 37,39% στον Γιώργο Σακελλαρίου, ο οποίος θα χρειαστεί δεύτερο γύρο, καθώς στη δεύτερη θέση με ποσοστό 28,66% βρίσκεται ο Σωκράτης Δασκαλόπουλος.
Τρίτος με 28,06% έρχεται ο Νίκος Ράπτης και ακολουθεί με 5,90% ο συνδιασμός του Αρη Πολυγένη. 
Ενώ στον Δήμο Φύλλου πρώτος βγήκε ο Σακελλαρίου με ποσοστό 36,20% δεύτερος ο Ράπτης με ποσοστό 32,19% τρίτος ο Δασκαλόπουλος με ποσοστό 25,46% και τέλος ο Πολυγένης με ποσοστό 6,15%...

Ωστόσο η μάχη του σταυρού για την πρωτιά στο Δήμο Φύλλου είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος γιατί απο το ψηφοδέλτιο του Σωκράτη Δασκαλόπουλου πρώτος σε σταυρούς βγήκε ο υποψήφιος Ευριπίδης Παληγιάννης απο το Πέτρινο πρώτη φορά στα χρονικά.

Από το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Σακελλαρίου πρώτος βγήκε ο
Ηλίας Μακρής με 367 σταυρούς απο την Ιτέα

Από το ψηφοδέλτιο του Σωκράτη Δασκαλόπουλου πρώτος  βγήκε ο 
Ευριπίδης Παληγιάννης με 342 σταυρούς απο το Πέτρινο

Απο το ψηφοδέλτιο του Νίκου Ράπτη πρώτος βγήκε ο 
Βασίλης Γιαννάκος με 365 σταυρούς απο την Ιτέα

Απο το ψηφοδέλτιο του Αρη Πολυγένη πρώτος βγήκε ο
Βασίλειος Μητράκος με 118 σταυρούς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής