Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

- Μια πανέμορφη βραδυά Πρωτομαγιάς...

Μια πανέμορφη βραδυά Πρωτομαγιάς απόλαυσαν χθές βράδυ μετά τον Εσπερινό παραμονή της Ιεράς πανήγυρης του Αγίου Αθανασίου στην πλατεία του χωριού οι κάτοικοι της Ιτέας. Πλήθος κόσμου χειροκρότησαν τα χορευτικά τμήματα του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου που παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς απ' όλη την Ελλάδα.  
Ήταν μια άψογη παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους μικρούς και μεγάλους, που πλαισιώνουν τα χορευτικά τμήματα. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Πολιτιστικού συνεχάρηκαν τους χορευτές και τη χοροδιδασκάλα  Σοφία Τζέλλα για την όμορφη παρουσίαση, δηλώνοντας ότι ο είναι υπερήφανος για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας που μέσα από τις πολιτιστικές δράσεις του δίνει μια διέξοδο στους δημότες του χωριού μας.
(Ο χαμηλός φωτισμός στις φωτογραφίες οφείλεται στο οτι 3 απο τους 5 κεντρικούς στήλους της πλατείας δεν είχαν φως...)





























 

3 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ελαμψε και πάλι η απουσία καλού φωτισμού διότι αν προσέξει κανείς στις φωτογραφίες 3 απο τις 5 κολόνες της πλατείας δεν είχαν ρεύμα.
Ελπίζουμε την επομενη φορά να δούμε το "φως το αληθινό"

Αννίτα Μπαμπάνα είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΥΛΟ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΑ!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ !!! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ...

Παύλος Σαμαράς είπε...

Οπότε Αννιτάκι την επόμενη φορά θα βάλουμε φωσφοριζέ μπλουζάκια για κάθε ενδεχόμενο...!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής