Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

- Αιτήσεις για χρήση αρδευτικών αντλιοστασίων και γεωτρήσεων...

Από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Παλαμά, ανακοινώθηκε ότι όσοι παραγωγοί του Δήμου Παλαμά ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση των παρόχθιων αρδευτικών αντλιοστασίων και των αρδευτικών γεωτρήσεων του Δήμου, θα πρέπει να το δηλώσουν στις έδρες των αντίστοιχων Δημοτικών Ενοτήτων (Δημοτικά καταστήματα Παλαμά, Ιτέας και Προαστίου) μέχρι τις 31-05-2012 με αίτησή τους.
Στην αίτηση θα αναφέρονται απαραίτητα τα ακριβή στρέμματα, το «Υ» της παροχής και ο αριθμός της πρίζας που θα χρησιμοποιήσει.
Η αίτηση θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από δημοτική ενημερότητα από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου.
Δικαίωμα χρήσης θα έχουν ΜΟΝΟ όσοι τηρούν τους όρους που αναφέρονται στην υπεύθυνη δήλωση και όσοι θα εξοφλήσουν τις οφειλές τους στο Δήμο από άρδευση.
Όσοι δεν υποβάλλουν αίτηση δεν θα μπορέσουν να κάνουν χρήση των παρόχθιων αρδευτικών αντλιοστασίων και των αρδευτικών γεωτρήσεων του Δήμου.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι αγρότες μπορούν να απευθύνονται, αντίστοιχα, στα δημοτικά καταστήματα:
- Παλαμά: 24443.50100/122
- Ιτέας: 24443.50308
- Προαστίου: 24413.52911

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υποβάλουν δεν υποβάλουν αίτηση πάλι θα ποτίσουν κι ας είναι απλήρωτοι. Αλίμονο σ' αυτούς που είναι τυπικοί και πληρώνουν. Χρόνια τώρα τα λαμόγια ποτίζουν σε βάρος αυτωνών που πληρώνουν. Μετά φταίει η Χρυσή Αυγή. Τέτοιους θέλουμε για να στρώσουμε, Χρυσαυγίτες! Κάθε χρόνο κλαίγονται τα λαμόγια στη Δημοτική Αρχή, η οποία κάνει τα στραβά μάτια, για να ποτίσουν κι εμείς οι μαλάκες πληρώνουμε και όχι μόνο πληρώνουμε αλλά έχουμε και τα ίδια δικαιώματα με τα λαμόγια. Σα δε ντρεπόμαστε λέω γω! Φωτιά και τσεκούρι....στην πυρά!

Ανώνυμος είπε...

...αυτό γινόταν όταν ακόμα είχαμε κοινότητες, αυτό γινόταν επί Αναστασόπουλου, αυτό γινόταν επί Αγγέλου αυτό συνεχίζει να γίνεται κι επί Πατσιαλή. Διαψεύστε αν μπορείτε. Αν μπορείτε βγάλτε τα όλα δημόσια, στη φόρα για να δούμε "πόσα απίδια χωράει ο σάκος"

Παύλος Σαμαράς είπε...

Πάντα έτσι γίνεται, οι πονηροί πάντα θα υπάρχουν και θα ζούν αναμεσά μας σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της καθημερινότητας του χωριού μας...!!!
"Και εις τους αιώνας των αιώνων..."

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Ποιος να τα βγάλει στη φόρα;; Μόνο αν βεβαιώνονται τα ποσά στην εφορία θα βρεθεί η άκρη, αλλιώς.....

Ανώνυμος είπε...

Μπα, τι λετε... υπάρχουν και τζαμπατζίδες αγρότες........;;;
Το επόμενο τσεκ πότε θα έρθει;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε τοπική κοινωνία, σε κάθε χωριό, είμαστε λίγοι, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ξέρουμε ποιοι είναι οι τσαμπατζήδες και ποιοι οι μ@λ@κες...
Δεν έχουμε παρά να τους ξεσκεπάσουμε, με όνομα κι επώνυμο!!
Είτε να τους "δείξουμε" στο καφενείο, είτε να τους ξεμπροστιάσουμε στη δημοτική αρχή, μαζί με τους υπεύθυνους αιρετούς, οι οποίοι κάνουν τα "στραβά μάτια"...
Δεν φτάνει να γράφουμε σχόλια εκ του ασφαλούς και να τα βάζουμε γενικά κι αόριστα με το δήμαρχο, το σημερινό και τους προηγούμενους.
Υπάρχει κι αντιδήμαρχος τοιπικός, πρόεδροι κοινοτήτων κ.λπ. Αυτοί τι κάνουν;
Εν κατακλείδει ΕΜΕΙΣ φταίμε που τα κρύβουμε και μετά "μασάμε" και τα λόγια μας γκροινιάζοντας απλά...

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλήτερο λαμόγιο είσαι εσύ ανώνυμε.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής