Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

- Δημαιρεσίες στο δήμο Παλαμά

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι οι δημαιρεσίες στο δήμο Παλαμά.
Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε για πρώτη φορά στη νέα αίθουσα συνεδριάσεων.
Μετά την ανταλλαγή ευχών από το δήμαρχο κ. Πατσιαλή, τον προεδρεύοντα πλειοψηφούντα σύμβουλο κ. Βαϊόπουλο και τους επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σακελλαρίου και της ελάσσονος κ. Πολυγέννη, το σώμα (με παρόντες 26 δημοτικούς συμβούλους και απόντα έναν σύμβουλο της αντιπολίτευσης) προχώρησε στην εκλογή του νέου προεδρείου η θητεία του οποίου θα λήξει με το πέρας της θητείας της παρούσης δημοτικής Αρχής, τον Αύγουστο του 2014

Η ψηφοφορία ακολούθησε τη συγκεκριμένη διαδικασία που ορίζει ο νόμος «Καλλικράτης» και εξελέγησαν οι εξής:
1. Πρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη ο κ. Απόστολος Τσερέπης, με 22 ψήφους (2 άκυρα και 2 λευκά) από την πλειοψηφία.
2. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη ο κ. Γεώργιος Τσιμπούκας, με 24 ψήφους (2 λευκά) από την μείζονα αντιπολίτευση.

1. Οικονομική Επιτροπή
Στην Οικονομική Επιτροπή (στην οποία θα προεδρεύει ο δήμαρχος κ. Πατσιαλής) εξελέγησαν από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη οι:
Θεοδώρου Αντώνιος
Παπαϊωάννου Κων/να
Λιάχανος Ηλίας
Τσίντζας Χρήστος
Και αναπληρωματικά οι: 
Βαϊόπουλος Χρήστος
Κουτρούλης Θωμάς
Τζέλλας Κων/νος.

Από την μειοψηφία εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι: Σακελλαρίου Γεώργιος και Νοτόπουλος Ευάγγελος και αναπληρωματικά οι: Τσίντζας Αθανάσιος και Δασκαλόπουλος Κων/νος.

2. Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (στην οποία θα προεδρεύει ο αντιδήμαρχος κ. Τατσιός - Πέτρου Θωμάς) εξελέγησαν από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη οι:
Τζέλλας Κων/νος
Γιώτας Επαμεινώνδας
Σιαμαντάς Γεώργιος
Καραγιάννης Βάιος

Και αναπληρωματικοί οι:
Πάτας Δημήτριος
Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα
Τσίντζας Χρήστος.

Από την μειοψηφία εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι: Χατζής Αριστοτέλης και Μοσχόπουλος Απόστολος και ως αναπληρωματικά οι: Ρεβενήσιου Αγγελική και Γαγάτσης Ευθύμιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής