Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

- Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά


Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013, συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του έτους, στις 6.30μμ, στην νέα αίθουσα συνεδριάσεών του (πρώην ΚΕΓΕ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Συγκρότηση Επιτροπών, παραλαβής έργων δαπάνης μέχρι 5.869,41 ευρώ και παραλαβής έργων δαπάνης από 5.869,41 ευρώ και άνω χωρίς ΦΠΑ για το οικονομικό έτος 2013. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
2. Συγκρότηση Επιτροπών παραλαβής έργων – υπηρεσιών: α) μέχρι 2.934,70 ευρώ β) από 2.934,70 ευρώ έως 35.216,43 ευρώ γ) από 35.216,43 ευρώ έως 58.694,06 ευρώ δ) άνω των 58.694,06 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση Επιτροπής για την διαπίστωση νόμιμης ή αυθαίρετης χρήσης πεζοδρομίων, πεζοδρόμων, πλατειών, οδών και κοινόχρηστων χώρων για το οικονομικό έτος 2013. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Αντώνιος Θεοδώρου.
4. Συγκρότηση Επιτροπής του άρθρου 80 παρ. 7 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα [Ν.3463/2006] για έλεγχο και σφράγιση καταστημάτων που λειτουργούν χωρίς άδεια. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Πέτρου-Τατσιός.
5. Συγκρότηση Τριμελών Επιτροπών Δημοτικών υπαλλήλων μετά των αναπληρωματικών αυτών, για την παραλαβή διαφόρων προμηθειών του Δήμου για το οικονομικό έτος 2013, που εντάσσονται στον Ε.Κ.Π.-ΟΤΑ. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση Επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών με συμβιβασμό για το οικονομικό έτος 2013. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
7. Αποδοχή ή μη της παραίτησης του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΝΠΔΔ Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ) και ορισμός νέου. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
8. Αποδοχή ή μη της παραίτησης του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την Επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλαμά». Εισηγητής κ. Δήμαρχος.

4 σχόλια:

ένας δημότης είπε...

"Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση Επιτροπής για την διαπίστωση νόμιμης ή αυθαίρετης χρήσης πεζοδρομίων, πεζοδρόμων, πλατειών, οδών και κοινόχρηστων χώρων για το οικονομικό έτος 2013. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Αντώνιος Θεοδώρου."

Για να κάνεις χρήση πεζοδρομίου πρέπει να έχεις πεζοδρόμια πρώτα, εκτός αν εννοείτε μόνο στην έδρα του Δήμου, γιατί οι υπόλοιπες Κοινότητες είναι εντελώς παραπεταμένες χάρην στο "δεν υπάρχουν λεφτά για έργα"

Λόγια της πλατείας είπε...

Ποια πεζοδρόμια αγαπητέ;
Ο Παλαμάς κανονίζει τα πάντα και οι δικοί μας ακολουθούν άβουλοι.
Προτείνω στο Blog να μην ανεβάζει πλέον αναρτήσεις που αφορούν δημοτικά θέματα, γιατί οτι γίνεται αφορά αποκλειστικά τον Παλαμά.

Επίσης δεν έχω διαβάσει κάποια κριτική από το blog σας που να αγγίζει τους ορμώμενους από τον τ. Δήμο Φύλλου δημοτικούς συμβούλους για το μηδενικό έργο που παρουσίασαν έως τώρα.
Από το επίσημο blog της Ιτέας περίμενα κάτι περισσότερο στο θέμα αυτό.

Παύλος Σαμαράς είπε...

Αγαπητοί φίλοι
Το blog της Ιτέας είναι ανοιχτό σε όλους να γράψετε τις σκέψεις σας την κριτική σας και τον προβληματισμό σας, και όχι μόνο σε σχόλια αλλά και σε άναρτήσεις άρθρων σας.
Οπότε μπορείτε να κάνετε κριτική οσο θέλετε και σε όποιον θέλετε ανώνυμα και επώνυμα.
Επειδή όμως το συγκεκριμένο blog χειριστής του οποίου είμαι εγώ και επειδή και άποψη έχω για τα περισσότερα θέματα που αναρτώ πάντα με το ονοματεπώνυμο μου εχω αποφασίσει να κρατήσω κάποια ουδετερότητα ως προς τα σχόλια που αφορούν πρόσωπα της Ιτέας.
Θα ήθελα παρακαλώ την κατανόησή σας και σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας
Ευχαριστώ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Katagomai,,abo,,,tin,,itea,,.


,ta,su,xaritiria

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής