Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

- Η Ενωση Γονέων με Σύνδρομο RETT "Αγγελοι Γης" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα











"Αν μ΄αγαπάς δε θα σε ενοχλήσει που δεν μιλάω...
Αν μ΄αγαπάς δεν θα σε ενοχλήσει που δεν μπορώ να περπατήσω...
Αν μ΄αγαπάς δεν θα σε ενοχλήσει που δεν μπορώ να σε αγκαλιάσω....

Εγώ όμως σ΄αγαπάω και δεν με ενοχλεί που είσαι διαφορετικός απο μένα....
Εγώ σ΄αγαπάω με την φωνή της καρδιάς μου...
Εγώ σ΄αγαπάω με την δύναμη της ψυχής μου...
...και σε αποδέχομαι....ΕΣΥ;

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ RETT "ΑΓΓΕΛΟΙ ΓΗΣ" χθές τη Κυριακή 27 Ιανουαρίου έκοψαν την ετήσια Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Ya CAFE μέσα σε ενα ευχάριστο κλίμα γιόρτασαν μαζί με τα μικρά "Αγγελάκια" τους και με δύναμη ψυχής και ανάτασης πέρασαν ευχάριστα στην εκδήλωση.

Ο Φίλος μας Μίλτος Αναστασίου ήταν εκεί μαζί τους και μας έστειλε ένα σχόλιο και μερικές ευχάριστες φωτογραφίες απο την γιορτή.
 - Θέλω να παραθέσω στους φίλους μου αυτό που έζησα χθές συγκλονισμένος.
Συνάντησα τις καλές κοινές μας φίλες Σία και Γιούλη, τον Βασίλη, είδα τα "Αγγελάκια" τους, είδα τις μανούλες των παιδιών να τα προσέχουν με αγάπη και οχι με λύπηση...αυτό εισέπραξα, και θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους γονείς κι ας μην τους ξέρω.
Σιάκι μας, Βασίλη, Μανεκέν μας, Αριστέα σας ευχαριστώ γι΄αυτο που έζησα, ήταν μεγάλο μάθημα για μενα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ....

Σας αγαπάμε και θα είμαστε πάντα δίπλα σας...!!!

Η Ιτέα καρδίτσας εύχεται στους Γονείς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και πάντα με ΥΓΕΙΑ σε όλους...!!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής