Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

- Οι κακοί δεν τραγουδούν...

"Όταν ακούσεις να τραγουδούν, πήγαινε κοντά και μη φοβάσαι,... οι κακοί δεν τραγουδάνε"

Στο παρακάτω Video, βλέπουμε έναν καλλιτέχνη να δακρύζει την ώρα που τραγουδάει.
Θα δείτε όμως κι άλλους καλλιτέχνες να δακρύζουν, όχι (ίσως και μόνο) απο τα λόγια του τραγουδιού, μα βλέποντας τον συνάδελφό τους συγκινημένο.

Απολαύστε φίλες και φίλοι μου αυτό το video, όσοι δεν το έχετε δεί, μα κι όσοι το είδατε, αλλά, απο διαφορετική οπτική γωνία, δείτε το τώρα πιο σχολαστικά ..αν θέλετε.
(Πρώτη εκτέλεση το τραγούδι απο τη ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ των ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ - ΓΚΑΤΣΟΥ, - ΕΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΛΗΣΤΗΣ - με τον Γιώργο Ρωμανό)


Αυτό που εγώ θέλω να πω στα σημερινά νέα παιδιά, είναι πως...
"Αν δεν έχεις ευαίσθητη ψυχή, όσα λεφτά κι αν ξοδέψεις, όσες πλάτες κι αν έχεις, όσο όμορφος κι αν είσαι, όσο όμορφη φωνή κι αν έχεις, αλληθινός καλλιτέχνης, δεν θα γίνεις ποτέ σου.."

Παύλος Σαμαράς

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Παύλο βλέποντας το ανατρίχιασα και δάκρυσα. Τον Τερζή και μόνο που τον βλέπεις τον αγαπάς, αν τον ακούσεις τον λατρεύεις. Ο άνθρωπος είναι ψυχάρα. Χρόνια οικοδόμος και μεροκαματιάρης. Άνθρωπος του λαού.

Ανώνυμος είπε...

Ωρε πουστη, τι είναι αυτο ρε φιλε!κοματαρα!

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Χίλια λάικ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΠΡΟΟΠΤΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ "ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ" ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
Σαν γνήσιος στρατηγός το'65 θελησα να κάνω στην Ελλάδα μια επανάσταση.Αντί για τανκ,πήρα ένα παιδί-έφηβο μελαχρινό και όμορφο από την παιδική χορωδία των ανακτόρων και του είπα να τραγουδήσει.
Μου λέει: "για να τραγουδήσω χρειάζομαι καινούργιους μύθους"..Πολύ σωστά σκέφθηκα.. Και με το ΓΚΑΤΣΟ αρχίσαμε να κατασκευάζουμε μύθους τον εναν μετά τον άλλο,με κοπέλες που'χαναν τα κλειδιά απο τη Θήβα, με Ιρλανδούς και Ιουδαίους που'ψαχναν στην έρημο γιά γάμους και χαρά,Μ'ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ στην τελευταία τους στιγμή,με ένα παιδί που σφάζει φίλους γιατί ποτέ κανείς δεν του'δωσε την σημασία την πρέπουσα,με τον Ορέστη που έγινε πουλί στο δάσος για να ξεφύγειαπό τη μοίρα του,μ'ενα παιδί που'μοιζε του Χριστού κι άλλα πολλά....Κι ο ένας μύθος έμπαινε πάνω στον άλλο κι έγιναν τόσοι πολλοί και τόσοι δυνατοί που τρόμαξε το παιδί, τρόμαξε ο κόσμος, τρόμαξε και η εταιρία που θα έβγαζε τον δίσκο..Όλοι τρομάξανε εκτός απο τον Ν.ΓΚΑΤΣΟ κι εμένα που εξακολουθήσαμε με περισσότερο πάθος την κατασκευή και σύνθεση των μύθων,ξεχνώντας εντελώς την επανάσταση που είχα προγραμματίσει..ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ Υ.Γ. Ακούστε το τραγούδι απο τη ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ των ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ-ΓΚΑΤΣΟΥ,-ΕΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΛΗΣΤΗΣ-με τον Γιώργο Ρωμανό..ας μη συγκρίνουμε..σέβομαι και εκτιμώ την ερμηνεία του Π.Τερζή.

Βάσω Αποστολοπούλου είπε...

έτσι είναι, η τέχνη θέλει συναίσθημα.....

ΜΙΛΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ είπε...

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ,ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής