Κυριακή 28 Απριλίου 2013

- ΕΚΘΕΣΗ "Τέχνης Επος" Βάνα Μπαρτζιώκα - Σοφία Τζέλλα

Η Βάνα Μπαρτζιώκα και η Σοφία Τζέλλα, εμπνευστές και δημιουργοί του ηλεκτρονικού καταστήματος "Τέχνης ¨Επος" (www.tepow.gr) εκθέτουν στη διάρκεια όλης της Μεγάλης Εβδομάδας στο πατάρι του Αρμού τις δημιουργίες τους:

Δένδρα τύχης, με χάντρες και λίθους, για καλή τύχη και ευημερία, κασμήματα με ημιπολύτιμους λίθους, για τις σχέσεις, την εργασία, προστασία, διαίσθηση κ.λ.π., πίνακες με πηλό και άλλα υλικά της φύσης, προτάσεις για γάμο και βάφτιση (μπομπονιέρα και χειροποίητη πρόσκληση) και ποικίλες ιδέες διακόσμησης και στολισμού για κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ       
29/4 έως 4/5/2013

ΩΡΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ  18:00  -  21:00  ΕΓΚΑΙΝΙΑ
Μ. ΤΡΙΤΗ - Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ - Μ. ΠΕΜΠΤΗ  Πρωϊ  10:00 - 1400  Απόγευμα  18:00 - 21:00
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   12:00 - 21:00
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ   10:00 - 13:00

1 σχόλιο:

Παύλος Σαμαράς είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΦΑΚΙ...!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής