Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

- Κάλεσμα δήμου Παλαμά για εξόφληση τελών

Με επείγουσα χθεσινή του ανακοίνωση, ο Δήμος Παλαμά καλεί όλους τους αγρότες παραγωγούς που διαμένουν ή καλλιεργούν αγροτεμάχια στα όρια του Δήμου Παλαμά, να προβούν άμεσα σε εξόφληση των χρεών τους προς το Δήμο, για να μπορέσουν να ποτίσουν και φέτος χωρίς προβλήματα τα χωράφια τους.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «παρακαλούνται όλοι οι οφειλέτες παραγωγοί να εξοφλήσουν μέχρι τις 10 Μαϊου 2013 τις οφειλές τους από τέλη άρδευσης και τέλη ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να τους επιτραπεί να αρδεύσουν τις καλλιέργειές τους»

2 σχόλια:

Λόγια της πλατείας είπε...

πώς το είπε; "Να εξοφλήσουν για να μπορέσουν να ποτίσουν και τη ερχόμενη χρονιά χωρίς πρόβλημα;"

Δήμαρχε να προτείνω κι εγώ ένα κάλεσμα προς εσάς και την συνοδεία σας; Να εκπληρώσετε το ταχύτερο όσα υποσχεθήκατε για την Ιτέα... για να μπορέσετε να ξαναβγείτε και την επόμενη φορά.

Φτάνει πια η κοροϊδία σας

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΝΤΡΟ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής