Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

- Οι μαθητές του Λυκείου Ιτέας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ & ΤΕΙ

Από καρδιάς, να συγχαρούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Λυκείου μας, του Λυκείου της Ιτέας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας, σε εποχές οικονομικά ,κοινωνικά και πολιτικά δύσκολες.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες είναι:
 
  
Καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες....
 
Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στις οικογένειες των παιδιών ,αλλά και στους καθηγητές που πραγματικά σε όλη αυτή την διαδρομή , στάθηκαν δίπλα και στήριξαν ,ενίσχυαν με την υπομονή και συνδρομή τους τον  αγώνα των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής