Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

- Σύμπραξη Περιφέρειας και κοινοβουλευτικών εκπροσώπων για να λυθεί το πρόβλημά μας

Καίρια ήταν και πάλι η παρέμβαση του κ. Τσιάκου αλλά και των βουλευτών μας το Μάιο σχετικά με την ύδρευση από τη λίμνη Σμοκόβου.

Περιμένουμε να μάθουμε αν τελικά το δικό μας χωριό Φύλλο είναι ενταγμένο ή όχι σε αυτή τη μελέτη και βασιζόμαστε στην βοήθειά του για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Απ' την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος σημείωσε τα εξής:

«Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που βελτιώνει το επίπεδο ζωής πολλών χιλιάδων Καρδιτσιωτών. Είναι γνωστό ότι σήμερα η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων υδρεύεται από υπόγειες πηγές, οι οποίες όμως ίσως είναι επιβαρυμένες με νιτρικά ή και άλλες δυνητικά επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία ουσίες. 
Για να πετύχουμε την υλοποίηση του έργου, απαιτήθηκε μια σειρά από πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες να συνδράμουν αποφασιστικά στην προώθηση του. Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι από την πρώτη στιγμή που η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, έθεσε το θέμα στον περιφερειάρχη κ Αγοραστό, αμέσως το υιοθέτησε και αγωνίστηκε μέχρι τέλους για να φτάσουμε στο αίσιο αποτέλεσμα. 
Έτσι με την οριστική ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο ΕΣΠΑ, με ποσό χρηματοδότησης περίπου 43 εκ. ευρώ, η πολιτεία αντιμετωπίζει με τον καλύτερο τρόπο αυτό το μεγάλο πρόβλημα.
Τέλος οφείλουμε να εξάρουμε το σπουδαίο έργο των υπηρεσιακών παραγόντων της Περ. Ενότητας Καρδίτσας, καθώς αυτοί ήταν που έδωσαν τη σκληρότερη μάχη, για να ετοιμαστούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και μελέτες, που μας οδήγησαν σε θετική κατάληξη."

Καθοριστικός λοιπόν ο ρόλος των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων, που παρενέβησαν, όπου αυτό χρειάστηκε.
Αν ενωθούν οι δυνάμεις περιφέρειας και Βουλευτών όπως στο εργο του Σμοκόβου θα είναι εύκολο να λυθεί και το δικό μας πρόβλημα είμαστε σίγουροι!


Δείτε όλο το άρθρο εδώ:
http://www.thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22277:idrodotisi-karditsa


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής