Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

- Το αρσενικό δεν παύει να ειναι ο θηρευτής τελικά...

Τελικά τα πιο πολυέξοδα πλάσματα αυτου του πλανήτη είμαστε εμείς οι γυναίκες.

Οι άντρες οι καημένοι δεν έχουν πολλά εξοδα.
Οχι πως δεν στολίζονται κι αυτοί....αλλά όπως και να το κάνουμε βρε παιδιά ειναι πιο νορμάλ απο μας.


 Αδικα λοιπόν τους κατακρίνουμε....
Στην τελική δεν ζητάνε και πολλά πράγματα......εκτός απο τα ρουχαλάκια τους άντε και το after shave τους να χρειαστούν και το αρωματάκι τους έτσι βρε αδερφέ για να μυρίζουν όμορφα.

Φυσικά δεν μιλάμε για εκείνους που καταναλώνουν και τις κρέμες σώματος με το κιλό....ούτε και για εκείνους που αδειάζουν ένα μπουκάλι λάδι τα καλοκαίρια στις παραλίες.
Αλλά για τους άντρες που έχουν μάθει να συμπεριφέρονται όπως οι άντρες της παλιάς κοπής...με την αβρότητα τους, το χαμόγελο το φειδωλό (που κρύβει πολλά υπονοούμενα) και φυσικά με το πως πρέπει να συμπεριφέρονται σε μια γυναίκα.

Γιατι όπως και να το κάνουμε, παρ'όλο που οι καιροί έχουν αλλάξει κάπως (τώρα φλερτάρουν οι γυναίκες) το αρσενικό δεν παύει να ειναι ο θηρευτής.

Ας μάθουν λοιπόν οι πιο νέοι ,απο τους πιο παλιούς.....και οι γυναίκες ας κάνουν και λίγο πίσω....ας αφήσουν τους άντρες να κατακτήσουν, να γοητεύσουν και να πολιορκήσουν.
Η πορεία της φύσης δεν μπορεί να αλλάξει μετά απο τόσες χιλιάδες χρόνια, χάνει τη γοητεία της.

Αναρωτηθείτε απλά....ανατρέξτε σε ένα παλιό ρητό....αγαπάμε πάντα αυτούς που μας θαυμάζουν, και δεν αγαπάμε ποτέ αυτούς που θαυμάζουμε.
Ισως εκεί κάπου να είναι και η απάντηση .........

Τα σέβη μου στήν Ιτέα...!!!!!!

Αννυ Ζησοπούλου

4 σχόλια:

Αντρας παλιάς κοπής είπε...

Οι ληστές ζητούν τα λεφτά η τη ζωή σου.. Οι γυναίκες καί τα δύο.

anny zisopoulou είπε...

τοτε βρε άντρα παλιάς κοπής έπεσες σε λάθος γυναίκες .....τι να πώ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα άντρας παλιάς κοπής...πόσο παλιάς δεν μας είπε...!!!!

Αντρας παλιάς κοπής είπε...

Ναι Anny. Και οι δυό μου γάμοι απέτυχαν... Η πρώτη μου γυναίκα έφυγε, η δεύτερη έμεινε!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής