Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Απο το Σάββατο 25 Ιουλίου κανονικά οι αθροιστική ανάληψη των 420 ευρώ απο τις τράπεζες

Μέχρι αύριο έχουν διορία οι καταθέτες να κάνουν ανάληψη, εφόσον το επιθυμούν, το σωρευτικό ποσό των 300 €.

Όσα δηλαδή αθροίζονται από την αρχή της εβδομάδας και εφόσον δεν έχουν "σηκώσει" άλλα χρήματα.   Όπως ορίζει η νέα ΠΝΠ μετά την τραπεζική αργία, παραμένει το ημερήσιο όριο των 60 ευρώ ανά καταθέτη, ανά τράπεζα, ωστόσο, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς του ημερήσιου ορίου των 60 ευρώ σε επόμενη ημέρα.  

Η πρώτη αυτή εβδομάδα αποτελεί εξαίρεση, αφού οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν (σε αθροιστική ανάληψη μετρητών) το ποσό των 300 ευρώ την Παρασκευή, 24/7.
Από την ερχόμενη εβδομάδα και όλες τις υπόλοιπες το ποσό θα είναι 420 €.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αξιοπρεπεια με δοσεις

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής