Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Ο Δήμος Παλαμά για τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις

Οι έντονες και παρατεταμένες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών ανέβασαν επικίνδυνα την στάθμη του ποταμού Ενιπέα, έτσι ώστε να κινδυνεύουν να προκληθούν  σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα στις καλλιέργειες των αγροτών στις δημοτικές ενότητες Φύλλου και Παλαμά του Δήμου Παλαμά.

Παρά τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν, ο Δήμος μας κατάφερε καταστρέφοντας τα πρόχειρα φράγματα που είχαν κατασκευαστεί στο ποταμό Ενιπέα για την τρέχουσα αρδευτική περίοδο, να αποτρέψει την καταπάτηση των αγρών και να διαφύγουν έτσι  μεγάλες ποσότητες νερού οι οποίες θα δημιουργούσαν τεράστιες καταστροφές στις καλλιέργειες.

Επίσης για όλο το δήμο Παλαμά έγιναν αναγγελίες ζημίας στον ΕΛΓΑ από τις Βροχοπτώσεις και το Χαλάζι που δημιούργησαν προβλήματα σε καλλιέργειες μηδικής, πεπονιών, αραβόσιτου και βαμβακιού.

Δήμος Παλαμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής