Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Αναβάλλεται το προγραμματισμένο στα Βούναινα Αντάμωμα "Γαβούστημα 2015" λόγω δύσκολων ημερών που περνάει η Πατρίδα μας

Απο το γραφείο Tύπου του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων, "H καθ' ημάς Ανατολή" ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το Γαβούστημα - αντάμωμα 2015 που επρόκειτο να διεξαχθούν στις 20-23 Αυγούστου 2015 στα Βούναινα της Λάρισας, αναβάλλονται λόγω των πολιτικοοικονομικών εξελίξεων.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων έχοντας επίγνωση και λαμβάνοντας υπ’ όψη την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας το τελευταίο διάστημα, μετά από σύσκεψη με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της "Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων", του ανώτατου οργάνου των Καππαδοκών, έλαβαν από κοινού την παραπάνω απόφαση, καθώς θεωρούν ότι ο εορταστικός και πανηγυρικός χαρακτήρας του Γαβουστήματος - ανταμώματος δεν συνάδει με τις δύσκολες ημέρες που περνά η πατρίδα μας και όλοι οι συμπολίτες μας , Καππαδόκες και μη.

Ενημερώνουμε δε τους απανταχού Καππαδόκες ότι το 18ο Γαβούστημα-αντάμωμα Καππαδοκών θα πραγματοποιηθεί, (εάν κι εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν) τον Αύγουστο του 2016 στα Βούναινα της Λάρισας, σε ημερομηνίες που θα ορισθούν και θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι μάς συμπαραστάθηκαν τόσο υλικά όσο και ηθικά στην προετοιμασία του Γαβουστήματος, τους εθελοντές, τους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό δοκιμίου και υπόσχεται ότι το Γαβούστημα του 2016 θα αποτελέσει μια καινούρια αρχή για τον τόπο μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Δήμο Κιλελέρ, το Επιμελητήριο Λάρισας, τους χορηγούς επικοινωνίας "Ελευθερία" της Λάρισας και "Θεσσαλία Τηλεόραση" και τους δεκάδες επιχειρηματίες που αναταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Σάς ευχαριστούμε όλους και σάς περιμένουμε του χρόνου στα Βούναινα.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος Γενικός Γραμματέας
ΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 
Δρ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
MD, PhD ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής