Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Κομβόι απο τρακτέρ έφτασαν στον κόμβο της Ιτέας

Μαζικά και οργανωμένα καταφτάνουν τρακτέρ στον κόμβο της Ιτέας τα οποία στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στο μπλόκο της Νίκαιας. Ήδη έχουν φτάσει τρακτέρ από τα χωριά των Σοφάδων, της Καρδιτσομαγούλας, του Μακρυχωρίου και Καλλιθήρου (Σέκλιζα), ενώ οι αγρότες του Παλαμά κατέφτασαν με ένα επιβλητικό κομβόι με περισσότερα από 150 τρακτέρ τα οποία θα μπουν επικεφαλής του κομβόι που θα κατευθυνθεί στον κόμβο της Νίκαιας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη στον κόμβο της Ιτέας τα τρακτέρ έχουν παραταχθεί σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων, ενώ συνεχίζουν να καταφτάνουν κι άλλα.

Ο πάγος που έχει καλύψει το θεσσαλικό κάμπο και η θερμοκρασία που φτάνει τους -2 βαθμούς Κελσίου δεν στάθηκαν εμπόδιο στους μικρομεσαίους αγρότες, που μέσα από το πλαίσιο της απόφασης της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων και των Αγροτικών Συλλόγων δίνουν τον αγώνα ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης.
>
>






Πηγη:www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής