Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Καλούμε όλους τους αγρότες σε όλα τα χωριά να βουλιάξουν τις πλατείες με τρακτέρ

Από τις ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ στέλνουμε το μήνυμα των επερχόμενων μπλόκων στην εθνική οδό.

Tα τρακτέρ άρχισαν να βγαίνουν από σήμερα σε Παλαμά, Φύλλο, Προάστιο, Μάρκο, Κρανιά, Μαγούλα, Κοσκινά και άλλα χωριά.

Καλούμε όλους τους αγρότες του Παλαμά και σε όλα τα χωριά να βουλιάξουν τις πλατείες με τρακτέρ.

Τα προβλήματα εντείνονται, το ασφαλιστικό είναι ακόμη χειρότερο από το φορολογικό.

Τις επόμενες ημέρες κλιμάκια της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές επισκέψεις στα χωριά του Νομού. Αύριο έχει στο Μάρκο Γενική Συνέλευση ο Αγροτικός Σύλλογος και την Κυριακή ενημέρωση στο Ν. Ικόνιο. Από βδομάδα ακολουθούν Αρτεσιανό, Καρδιτσομάγουλα, Κρανιά, Μαγούλα, Μαραθέα, Κυψέλη και τα άλλα χωριά.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα ακολουθήσει σύσκεψη στην Καρδίτσα όλων των αγροτικών Συλλόγων για την περαιτέρω ενδυνάμωση του αγροτικού αγώνα

Συνάδελφοι, έχει γίνει σαφές πλέον ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Είτε καθόμαστε και μοιρολατρικά περιμένουμε τον αφανισμό μας είτε αναβαίνουμε στο τρακτέρ και ετοιμαζόμαστε για τον μεγάλο αγώνα της επιβίωσης.

Αγροτικός Σύλλογος Παλαμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής