Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Απο τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό σύλλογο Ιτέας σχετικά με την λαχειοφόρο της Πρωτοχρονιάς η οποία πραγματοποιήθηκε με την πιο διαφανή διαδικασία (με την κλήρωση του κρατικού λαχείου) ότι ο τυχερός αριθμός 808 βρέθηκε στα λαχεία τα οποία δεν διατέθηκαν.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης με απόφαση του Δ.Σ με αρ. Πράξης 92/4-1-2016 τα χρήματα του λαχνού θα διατεθούν για κτιριακές εργασίες (π.χ επισκευή δαπέδου στη αιθουσα χορού κ.α) καθώς επίσης και την ενδυματολική ολοκλήρωση του χορευτικού τμήματος παραστάσεων (π.χ ανδρικά υποδήματα κ.α).

Με αυτή μας την ανακοίνωση θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συγχωριανούς μας που  στήριξαν και στηρίζουν συνεχώς τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας και συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στην πρόοδό του.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ανιδιοτέλεια και να προσπαθούμε, πάντα με γνόμωνα το καλύτερο για το σύλλογο και τα τμήματά του.
Εκ μέρους όλων όσων δουλεύουν για το σύλλογο ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ

Καλή Χρονιά σε όλους...

Με εκτίμηση 
Δ.Σ Ε.Μ.Σ.Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής