Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Το ΚΑΠΗ Παλαμά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Την 6η Ιανουαρίου, τα Θεοφάνεια, στην κατάμεστη απο μέλη αίθουσα του ΚΑΠΗ Παλαμά, έγινε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2016 παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Σακελλαρίου και της Αντιδημάρχου και προέδρου των ΚΑΠΗ του Δήμου κ. Φωτεινής Καραϊσκου.
Τα μέλη αντάλλαξαν ευχές για υγεία, και ενότητα μεταξύ τους και με περισσότερες δράσεις το 2016. Η φιλαρμονική του Δήμου Παλαμά κράτησε συντροφιά με τραγούδια την τρίτη ηλικία.

Παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Ιάσων Τσιρώνης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιος Γκαζούνης, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ Αρης Τσίρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ουρανία Φούντα και Τζέλλας Κων/νος καθώς και ο πρώην Νομάρχης Γεώργιος Διδάγγελος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής