Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

'Εφυγε ο Μιχαλάκης

'Εφυγε ο Μιχαλάκης.
'Εφυγε χθες από κοντά μας ένας δικός μας άνθρωπος ο Μιχαήλ Κατσίγερας σε ηλικία 89 ετών.

Ο Μιχαλάκης, έτσι τον ήξεραν όλοι και έτσι τον φώναζαν εδώ στον Πέτρινο, ο νησιώτης απ' την Κεφαλλονιά που έζησε πολλά χρόνια στο χωριό μας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους τους κατοίκους.
Η αμεσότητα του στην επικοινωνία, το αστείρευτο χιούμορ του, η πρωτευουσιάνικη ομιλία του και οι στενές οικογενειακές σχέσεις που ανέπτυξε με πολλούς κατοίκους όπως κουμπαριές κ.λ.π. ήταν τα χαρακτηριστικά του που έκαναν όλους τους κατοίκους του χωριού μας να τον αποκαλούν...ο δικός μας άνθρωπος !!!!

Ο Μιχαλάκης...για τους νεότερους, ήταν ο ιδιοκτήτης του δασυλλίου έκτασης 2.500.000 τ.μ που βρίσκεται στο βουνό βόρεια του χωριού μας και η δεντροφύτευση έγινε το 1994 μέσα από το πρόγραμμα ''Natura'' της τότε Ε.Ο.Κ. Το δασύλλιο από τότε θεωρείται προστατευμένη περιοχή και χώρος διεύρυνσης και διατήρησης της πανίδας απ ' όλες τις οικολογικές οργανώσεις της χώρας.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει σήμερα Πέμπτη στον Ιερό ναό του Αγίου Ισιδώρου στο Β' νεκροταφείο Αθηνών.
Μιχαλάκη...καλό ταξίδι !!!

Κώστας Μητράκος

Στη φώτο ο Μιχαλάκης με το κόκκινο καπέλο και δίπλα του ο Θανάσης Κούλιος, στη δέυτερη φωτό ο Δημήτρης Παπακων/νου, Δημήτρης Χήρας και Θαβάσης Κούλιος την εποχή της δενρδοφύτευσης το `1994.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής