Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Το ΚΑΠΗ Ιτέας πήγε εκδρομή στην Παναγία "Προυσιώτισσα" στο Καρπενήσι

Χθές την Πέμπτη 3 Μαρτίου, και με χορηγό τον Ορέστη Ψαχούλα, το ΚΑΠΗ Ιτέας διοργάνωσε ολοήμερη εκδρομή στην Παναγία Προυσιώτισσα στο Καρπενήσι.

Η αναχώρηση έγινε στις 7:00 το πρωϊ απο το ΚΑΠΗ Ιτέας.
Αφού επισκεύτηκαν στον δρόμο τους το Μοναστήρι της Παναγίας Ελεούσας στην Ξυνιάδα αναχώρησαν για το μοναστήρι της "Προυσιώτισσας" όπου εκεί προσκύνησαν και στην συνέχεια απόλαυσαν το μεσημεριανό τους φαγητό στην ταβέρνα "Κεφαλόβρυσο" στο Καρπενήσι.
Εκεί γλέντησαν και χόρεψαν υπο τούς ήχους ζωντανής ορχήστρας μέχρι το απόγευμα.
Στην συνέχεια επιβιβάστηκαν και πάλι στο λεωφορείο για την επιστροφή στο χωριό όπου έφτασαν αργά το βράδυ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Ορέστη Ψαχούλα για την ευγενή προσφορά του ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδρομή, και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή

Με τιμή
το Δ.Σ.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής