Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Μια Κυριακή γεμάτη ζωγραφιές...

Μια αξέχαστη Κυριακή γεμάτη καλλιτεχνική δημιουργία, φαντασία, και μεράκι, ήταν για τούς επισκέπτες της Ετήσιας Εκθεσης Ζωγραφικής που διοργάνωσε χθές 12 Ιουνίου το Τμήμα Ζωγραφικής των μαθητών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας.

Στην γεμάτη ασφυκτικά αίθουσα στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Ιτέας παρουσιάστηκαν έργα (κατάθεση ψυχής) μικρών και μεγάλων μαθητών.

Τα χαμόγελα και η ικανοποίηση ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων και με δόση χαράς υποδέχτηκαν το κοινό που τίμησε με την παρουσία τα "έργα" τους.
Η φιλοξενία άψογη καθώς στην αίθουσα υπήρχε και λουκούλλειος μπουφές με εδέσματα και με αναψυκτικά για όλους!!!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας και η δασκάλα ζωγραφικής κα Αλέκα Κουκόσια αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους επισκέπτες για την συμπαράσταση και συμμετοχή τους, καθώς επίσης να συγχαρούν όλους τους μαθητές μικρούς και μεγάλους για τα έργα τους και να ευχηθούν σε όλους Καλό Καλοκαίρι...!!!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής