Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Στην γιορτή Καραγκούνικης Πίτας Μοσχολουρίου Σοφάδων χόρεψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Στην γιορτή Καραγκούνικης πίτας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μοσχολούρι Σοφάδων βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 11 Ιουνίου το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας, προσκεκλημένο από τον εκεί σύλλογο.

Άψογα ντυμένο παρουσίασε χορούς υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κ. Τζέλλα Σοφίας και συνοδεία ορχήστρας.

Η φιλοξενία ήταν άψογη και πίτες άφθονες για όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου , στην κεντρική πλατεία του χωριού, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΠ Σοφάδων. Στους επισκέπτες προσφέρθηκαν δωρεάν καραγκούνικες πίτες όλων των ειδών καμωμένες με μεράκι, από γυναίκες του χωριού.
Η γιορτή συνοδεύτηκε από δημοτική ορχήστρα και εκτός των χορευτικών συγκροτημάτων που έλαβαν μέρος, οι επισκέπτες, εκτός από το να γευτούν παραδοσιακές πίτες και άλλα σχετικά εδέσματα είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν .

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά το σύλλογο του Μοσχολουρίου και τους εύχεται καλή συνέχεια στο έργο τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής