Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση από το Δήμο Παλαμά για διακοπές άρδευσης απο 31/7 έως 1/8

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ

Καλούνται οι αγρότες να σταματήσουν το πότισμα στις Θέσεις Βαζούρια, Βάλτος,  Λιθαρίτσια και Μπουλετάκια από τη Κυριακή 31-7-2016 και ώρα 07:00 έως τη Δευτέρα 1-8-2016 και ώρα 07:00 για την αναπλήρωση του δικτύου.


Καλούνται επίσης οι αγρότες να σταματήσουν το πότισμα από την Κυριακή 31/7/2016 και ώρα 07:00 έως τη Δευτέρα 1/8/2016 και ώρα 07:00 σε όλο το αγρόκτημα της Τ.Κ. Ιτέας, Τ.Κ. Συκεών, Τ.Κ. Αστρίτσας, οικισμού Ηλιά και κατά μήκος της παλιάς και νέας κοίτης του ποταμού Ενιπέα. (κανάλια και ποτάμια).
Εξαιρούνται τα αγροκτήματα που αρδεύονται από τη Δημοτική Γεώτρηση στη θέση «Στενά» της Τ.Κ. Ιτέας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΩΡΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής