Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ο Σπύρος Γκόβαρης στον Α.Ο. Φύλλου

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησαν οι διοικούντες του ΑΟ Φύλλου καθώς συμφώνησαν σε συνεργασία με τον έμπειρο μέσο, Σπύρο Γκόβαρη.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια σημαντική κίνηση που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τον χώρο της μεσαίας γραμμής του Φύλλου.

Σίγουρα Ο Γκόβαρης θα αποτελέσει τον παίκτη κλειδί στο χώρο του κέντρου μιας και έχει πλούσια εμπειρία στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Ο Σπύρος Γκόβαρης είναι 33 ετών και αγωνίζεται ως μέσος.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Παλαμαϊκή, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ' Εθνική), Ενιππέα, Πασχαλίτσα και Ατρόμητο Παλαμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής