Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Διακοπή των αντλιοστασίων σε όλο τον νομό...

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 26/07/2016 το συντονιστικό όργανο για την διαχείριση των υδάτων στο Νομό Καρδίτσας προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή της άρδευσης στα καταληκτικά σημεία του αρδευτικού δικτύου. Αποφασίστηκε ομόφωνα, από Τετάρτη 27/07/2016 και ώρα 12:00 έως Παρασκευή 29/07/2016 και ώρα 00:00 της επομένης να γίνεται:

1) Διακοπή λειτουργίας όλων των αντλιοστασίων που αντλούν από τον συλλεκτήρα Λείψιμο, από την εκτροπή στο φράγμα του ποταμού Καράμπαλη και σε όλο το μήκος του, στους Δήμους Καρδίτσας και Σοφάδων (Δ.Δ. Μέλισσας, Πτελοπούλας, Αγ. Θεοδώρων, Σταυρού, Καρποχωρίου, Αγ. Παρασκευής).

2) Διακοπή λειτουργίας των ανλτιοστασίων Μάρκου, Καλυβακίων και κάθε άλλης κατανάλωσης επί του ποταμού Σοφαδίτη μέχρι την συμβολή με τον ποταμό Φαρσαλίτη στο Δήμο Παλαμά.

3) Διακοπή λειτουργίας των αντλιοστασίων Φίλιας, Μασχολουρίου, Πύργου Κιερίου επί του ποταμού Σοφαδίτη στο Δήμο Σοφάδων.

4) Διακοπή των αντλιοστασίων στους συλλεκτήρες Ίτολη και Ξηρόρεμα στο Δ.Δ. Γεφυρίων και των αντλιοστασίων επί του ποταμού Φαρσαλίτη στο Δ.Δ. Πασχαλίτσας στο Δήμο Σοφάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: