Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Στο Ανήλιο Μετσόβου χόρεψε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας

Στο γραφικό Ανήλιο Μετσόβου βρέθηκε την περασμένη Κυριακή 24 Ιουλίου ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας στα πλαίσια της ανταπόδοσης για να συμμετάσχει στις 3ήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού συλλόγου Ανήλιου προς τιμή της Πολιούχου του χωριού Αγίας Παρασκευής.

Το χορευτικό μας τμήμα αποτελούμενο από χορεύτριες και χορευτές όλων των τμημάτων του συλλόγου μας καθοδηγούμενο από τη χοροδιδάσκαλο κ. Τζέλλα Σοφία παρουσίασε χορούς και τραγούδια από την πεδινή Θεσσαλία όπου και απέσπασε το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών. Αξίζει να σημειωθεί πως μουσικά το τμήμα μας συνοδεύτηκε από τον μεγαλύτερο παραδοσιακό τραγουδιστή κ. Αντώνη Κυρίτση και τον μέτρ του κλαρίνου κ. Μετσοβίτη.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά το σύλλογο του Ανήλιου και τους εύχεται καλή συνέχεια στο έργο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής