Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Στο Μάρκο Καρδίτσας βρέθηκε και χόρεψε το εφηβικό τμήμα του Ε.Μ.Σ.Ιτέας

Στο Μάρκο Καρδίτσας βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 16 Ιουλίου ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας προσκεκλημένος από τον  νεοσύστατο Πολιτιστικό και Λαογραφικό σύλλογο Μάρκου για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του.

Το Εφηβικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου καθοδηγούμενο από τη χοροδιδάσκαλο κ. Τζέλλα Σοφία παρουσίασε χορούς και τραγούδια από την πεδινή Θεσσαλία όπου και απέσπασε το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών.
Την εκδήλωση άνοιξαν τα μικρά παιδιά του τοπικού συλλόγου, ακολούθησε ο Ε.Μ.Σ.Ιτέας με χορούς Καραγκούνικους όπως προαναφέραμε, στη συνέχεια ο Μορφωτικός σύλλογος Σοφάδων παρουσίασε νησιώτικους χορούς και έκλεισαν οι εκδηλώσεις με παρουσίαση χορών Μακεδονίας από τον σύλλογο του Μάρκου.
Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι όπου χορευτές και κόσμος γίνανε ένα!!

Το Δ.Σ του Ε.Μ.Σ.Ιτέας ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο του Μάρκου και τον πρόεδρο κ. Ηλία Καλογερόπουλο για την πρόσκληση και τη φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο έργο τους.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής