Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Οταν Ανθίζουν Πασχαλιές...

Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και ο καιρός εναρμονισμένος με την εποχή έχει κάτι λιακάδες απερίγραπτες.

Στην Ιτέα αυτή την εποχή έχουν ανθίσει οι πασχαλιές και σχεδόν σε κάθε σπίτι υπάρχει και από μία ανθισμένη.
Αυτή την εποχή είναι πραγματικά ανθοστόλιστο όλο το χωριό, οι γειτονιές μοσχοβολούν και οι εικόνες είναι χάρμα οφθαλμών.





3 σχόλια:

Γιώργος και Μίκα Μακρή είπε...

Υπέροχες οι πασχαλιές σου Παύλο!!! Οι πασχαλιές της νιότης μας, της νοητικής μας απόδρασης σε μια παραδεισένια γωνιά του σπιτιού μας, στην γλυκειά μας ΙΤΕΑ, συνεχίζουν να δίνουν ζωντάνια στη ζωή μας με τα υπέροχα μυρωδάτα άνθη τους!!!! "Και του χρόνου νάμαστε καλά να τις δούμε να ξανανθίζουν". Σ' ευχαριστούμε πολύ Παύλο!!!!!!!!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Κι όμως Γιώργο μου υπάρχει ακόμη εκείνη η παλιότερη ομορφιά της Ιτέας, που την ανακαλύπτεις σαν όλα ηρεμούν. Υπάρχουν ακόμη δρομάκια, που όλοι μας έχουμε αφήσει ένα δάκρυ έναν κρυφό αναστεναγμό. Στιγμές που ’ρχονται στο όνειρο, και μας χαϊδεύουν τα μαλλιά μας με τα ακροδάχτυλά τους. Γειτονιές κι αυλές ανθοστόλιστες τέτοια εποχή, σαν ομορφοκοπέλες στέκουν και σε κοιτάζουν καθώς τις προσπερνάς. Και μόνον για εκείνον που στάθηκε που πρόσεξε τα κάλλη τους, την μαγική ομορφιά τους, μόνο σ’ αυτόν ξανοίγονται...τα φιλιά μου σε όλους σας!!!

Elli Haidouli είπε...

Τόσο ρομαντικός, αλλά και πολύ καλός στον γραπτό λόγο, δεν γνωρίζω αν γράφεις, πάντως σκέψου το...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής