Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Με επιτυχία έγινε η γιορτή αφιερωμένη στην Διεθνή Ημέρα Μουσείων που έγινε στο Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας

Με επιτυχία έγινε η γιορτή αφιερωμένη στην Διεθνή Ημέρα Μουσείων που έγινε χθες το Σάββατο 20 Μαΐου το απόγευμα στο Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας.

O Δήμος Παλαμά, όπως έχει καθιερώσει πλέον για τρίτη συνεχή χρονιά, έτσι και φέτος διοργάνωσε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο αύλειο χώρο του Μουσείου.
Η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε και με την βοήθεια των τοπικών συλλόγων Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Ιτέας και των Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας Δήμου Παλαμά.

Στις 9;00μμ την εκδήλωση "άνοιξε" προλογίζοντας ο εκπρόσωπος Συλλόγου Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας κος Μάκης Αζαριάδης με μία σύντομη παρουσίαση της ιστορίας του.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Παλαμά κος Γιώργος Σακελλαρίου και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου όπου αναφέρθηκε στις μελλοντικά σχέδια του Δήμου όσον αφορά το Μουσείου και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Στη συνέχεια η μπάντα του Δήμου απέδωσε τραγούδια Ελλήνων συνθετών υπό την διεύθυνση του Ευάγγελου Πέτρου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κεντρική συναυλία έντεχνου – λαϊκού τραγουδιού που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ με τούς μουσικούς:
Βέτα Καριώτου - τραγούδι, Αρη Φαλιάγκα - τραγούδι, Παύλο Σαμαρά - κιθάρα, Ναπολέων Μουλιάκο - μπουζούκι, Γιώργο Πρασσά - πιάνο, Κώστα Κοκκινόπουλο - κρουστά

Ήταν μια ζεστή υπέροχη βραδιά...

Στην γιορτή παρευρέθηκαν:
Ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, οι Αντιδήμαρχοι Μάκης Κοντοβάϊος και Φωτεινή Καραϊσκου, η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΠ Αναστάσιος Γκαζούνης, ο Δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Λωρίδας, οι πρώην Δήμαρχοι Αντώνης Αναστασόπουλος και Δημήτρης Αγγέλου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας, η πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά.


Οι φωτογραφίες της Ιτέας και της εκδήλωσης από ψηλά, είναι από τον φίλο Βαγγέλη Κοσκκινιώτη και τον ευχαριστούμε!!!
Ευχαριστούμε τους ηχολήπτες Δημήτρη και Γιάννη Χατζή για τον υπέροχο ήχο
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Χρήστο Χριστοδούλου για την μεγάλη αμέριστη βοήθειά του.




















2 σχόλια:

ΗΛΙΑΣ ΜΑΚΡΗΣ είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΤΕΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Αυτό το "φιλάκια σε όλους" στο τέλος του κειμένου είναι ολα τα λεφτά χαχα. Ανεπανάληπτος!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής