Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 1ος διαγωνισμός φωτογραφίας του Δήμου Παλαμά

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 1ος διαγωνισμός φωτογραφίας του Δήμου Παλαμά με τίτλο
«Ο Δήμος μας μέσα από τη δική σας ματιά….» ο οποίος θα παραμείνει ανοικτός μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι.

Πώς μπορεί να συμμετέχει κάποιος;
Για τη συμμετοχή τους στο φωτογραφικό διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους στην ηλεκτρονική σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook «ΔΟΠΑΠΑΠ» μέχρι το Σάββατο 9/9/2017 και ώρα 12 το μεσημέρι καθώς και να τις παραδώσουν τυπωμένες την ίδια ημέρα και ώρα 2 το μεσημέρι στην κριτική επιτροπή στο Δημοτικό Κατάστημα Παλαμά.

Πώς θα γίνει η ανάδειξη των νικητών;
Η ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμού θα γίνει ως εξής:
Τρεις νικητές να αναδειχθούν από την ψηφοφορία που διεξάγεται στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook «ΔΟΠΑΠΑΠ».
Δέκα νικητές  θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή.

Οι απονομές των βραβείων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9/9/2017 στις 9 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Παλαμά όπου θα γίνει και η έκθεση των φωτογραφιών. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό έπαινο για τη συμμετοχή τους ενώ οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν δώρα από τον Εμπορικό Σύλλογο Παλαμά γι΄αυτό και παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

*ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:
Όσοι δεν είχαν την δυνατότητα να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους στην ηλεκτρονική σελίδα του διαγωνισμού, τους δίνεται το δικαίωμα συμμετοχής δίνοντας τυπωμένες τις φωτογραφίες τους το Σάββατο 9/9/2017 και ώρα 7 το απόγευμα στην κριτική επιτροπή στο Δημοτικό κατάστημα Παλαμά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής