Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου Φίλων Συλλόγου Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας Δήμου Παλαμά

Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες εκλογής νέου ΔΣ για τον Σύλλογο Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας Δήμου Παλαμά την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11 στο Δημοτικό κτήριο (Δημαρχείο) της Ιτέας.

Το προσωρινό Δ.Σ., κατόπιν της επικύρωσης της Ίδρυσης από το Ειρηνοδικείου Καρδίτσας και την έκδοση ΑΦΜ απο την εφορία, συνεδρίασε την 11/09/2017 με σκοπό τον ορισμό ημερομηνίας διενέργειας Γενικής Συνέλευσης προς ψήφιση του καταστατικού του Συλλόγου και την διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ..

Αποφασίστηκε η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης και της διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη νέο ΔΣ να είναι η Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017 ώρα 11πμ στο δημοτικό κτήριο (Δημαρχείο) της Ιτέας.
Καλούνται όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη να παρευρεθούν για την εκλογή του νέου ΔΣ για τα επόμενα 3 έτη.

Το Πρωσωρινό Δ.Σ. του συλλόγου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής