Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Το "Λειτούργημα" του Κέντρου Υγείας Παλαμά

Τα Κέντρα Υγείας της χώρας μας σχεδιάστηκαν και λειτουργούν για να παρέχουν πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη στο σύνολο της περιοχής ευθύνης τους αναλαμβάνοντας τη μεταφορά των αρρώστων με ασθενοφόρο ή οποιοδήποτε άλλο μέσo σε έκτακτες περιπτώσεις στα νοσοκομεία και την παροχή πρώτων βοηθειών και νοσηλείας έως τη μεταφορά των αρρώστων στα νοσοκομεία.


Ένα από αυτά είναι και το Κέντρο Υγείας Παλαμά της περιοχής μας του Δήμου Παλαμά.

Τα δέκα αυτά χρόνια που ζω μόνιμα πια στην Ιτέα πολλές φορές έχω καταφύγει στις υπηρεσίες του, οι γιατροί του δε, με βοήθησαν και με συμπαραστάθηκαν, ξεπερνώντας πολλές φορές για πολύ το ιατρικό τους καθήκον. Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω ότι όλοι οι γιατροί, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες του Κέντρου Υγείας Παλαμά θεωρούν το έργο τους λειτούργημα και το επιτελούν με εντιμότητα, ευσυνειδησία, προθυμία, αγάπη, καλοσύνη κι ανθρωπιά.

Πιστεύω επίσης ότι η παρουσία του γιατρού Ιωσήφ Χρούμπ, ενός σπουδαίου και ξεχωριστού ανθρώπου, στη Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Παλαμά όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε καθοριστική.
Με την αγαστή συνεργασία του με όλους τους συνεργάτες του, γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, κατάφερε να επιτελέσει στο ακέραιο το σκοπό της λειτουργίας του, να κερδίσει την κοινωνική δικαίωση και καταξίωση και να δώσει δύναμη και κουράγιο στους συνεργάτες του να συνεχίσουν το δύσκολο αλλά ωραίο έργο τους.

Θέλω ακόμη να συγχαρώ όλους τούς υπόλοιπους γιατρούς νοσηλευτές-τριες του Κέντρου Υγείας Παλαμά που παρά τις τόσες αντιξοότητες και δυσκολίες καταξίωσαν με το έργο τους και κέρδισαν την αγάπη, την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των κατοίκων της περιοχής μας.


Παύλος Σαμαράς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής