Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Βάσω Τσέτλα - Αποστολοπούλου: Ένα όνομα που ξεχώρισε στη φετινή Agrotika

Σε κάθε Agrotica, κάποιοι, για κάποιο λόγο ξεχωρίζουν.
Ειδικά στον κλάδο των αγροτικών µηχανηµάτων, όπου η δοµή των επιχειρήσεων είναι πολύ προσωποκεντρική, οι άνθρωποι που έχουν τον τελευταίο λόγο στη στρατηγική προώθησης των µεγάλων σηµάτων στην ελληνική αγορά, τυγχάνουν ιδιαίτερης αναγνώρισης.

Ένα πρόσωπο που ξεχώρισε ανάμεσα στους πέντε πρώτους στη φετινή Agrotika είναι η συγχωριανή μας Βάσω Τσέτλα - Αποστολοπούλου που έκλεψε αυτή τη φορά την παράσταση.

Η Agrenda που κυκλοφόρησε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ από την έκθεση όπου μέσα σε ένα πλούσιο 16σέλιδο αποτυπώνει τις εξελίξεις και τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στον κλάδο των αγροτικών μηχανημάτων και των εισροών.

Όπως για παράδειγμα:
-Τις εντυπώσεις των Γάλλων της Kuhn και τις λεπτομέρειες της διανομής των μηχανημάτων από το Kuhn Center που ανοίγει τις πόρτες του στη Λάρισα με οικοδέσποινα τη Βάσω Τσέτλα - Αποστολοπούλου.

-Τη νέα προσπάθεια που υποστηρίζει ο όμιλος Μποζατζίδης-Μητσιολίδης στα λιπάσματα

-Την αναδιάταξη στον τομέα των αγροτικών μηχανημάτων που φέρνει η συμφωνία του Αθανάσιου Κουϊμτζη με την Fendt, και τα σχέδια της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα όπως τα περιγράφει στην Agrenda ο sales export manager, Bernard Stocker

-Το νέο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της EuroChem Agro Hellas και την είσοδό της στην αγορά των βιοδιεγερτών υπό την καθοδήγηση του έμπειρο διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Γιάννη Βεβελάκη

-Τις τάσεις στην παγκόσμια γεωργία δεδομένων των αλλαγών στο «ξεθωριασμένο» μοντέλο επιδοτήσεων και τη θέση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, όπως αυτές περιγράφονται στο βιβλίο του περιφερειακού διευθυντή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της COMBO EXPERT, Παναγιώτη Χαμακιώτη με τίτλο «The Challenges of Modern Agriculture».

Παράλληλα στο ειδικό αυτό αφιέρωμα φιλοξενούνται τα αποτελέσματα μελέτης του ΓΠΑ για το μέλλον των αγροτικών ενισχύσεων μετά το 2020 που θα διαμορφώσει την εθνική πρόταση που θα υποβληθεί στην Κομισιόν την άνοιξη.

Η Ιτέα Καρδίτσας και προσωπικά της ευχόμαστε καλές δουλειές στο νέο της εγχείρημα







6 σχόλια:

Σοφία Νοτοπούλου είπε...

Συγχαρητήρια στην δικιά μας Βασούλα για την τόσο τιμητική της διάκριση, η διάκριση της έχει ιδιαίτερη αξία καθώς διαπρέπει σε δύσκολο, αλλά δυναμικό κομμάτι της οικονομίας!!!

ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΗ είπε...

Συγχαρητήρια στην Βασούλα μας στην συμμαθήτρια μας!Χάρηκα πολύ ! έχω πολλά χρόνια να την δω,από τα χρόνια που ήμουν στην Λάρισα!πάντα επιτυχίες και χαρές στην ζωή της!!

ΒΑΣΩ ΑΡΧΟΝΤΗ είπε...

Συγχαρητήρια στη Βασούλα καλή επιτυχία στο δύσκολο αγροτικό τομέα!

ΒΑΝΑ ΝΤΑΛΛΑ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ είπε...

Φιλη μου δεν εχω λογια.....ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ για σενα!!!

ΕΛΛΗ ΧΑΪΔΟΥΛΗ είπε...

Συγχαρητήρια Βάσω, φυσικά εγώ σε βλέπω μετά από αρκετά χρόνια και είσαι και πολύ όμορφη!!!!

ΒΑΣΩ ΤΣΕΤΛΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Αγαπημένες φίλες μου και φίλοι μου, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Κληρονόμησα αυτό το "σαράκι" για τα αγροτικά μηχανήματα και τη γη -που ουσιαστικά μεταφράζεται σε πάθος-από τα βιώματα στο χωριό μας!
Σας αγαπώ και συγκινούμαι να βλέπω τα πρόσωπά σας έστω και στο fb. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλες και σε όλους.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής