Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο κόμβος καρμανιόλα της Ιτέας...

Άλλο ένα ατύχημα είχαμε σήμερα νωρίς το πρωί στην Ιτέα.
Ευτυχώς αυτή τη φορά χωρίς θύματα μόνο με μικρές εκδορές.
Αυτοκίνητο φορτηγάκι ερχόμενο από Καρδίτσα με κατεύθυνση προς Λάρισα, βγήκε εκτός δρόμου (από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία) και αφού παρέσυρε τα φανάρια του κόμβου Ιτέας και ότι άλλο βρήκε στο διάβα του σταμάτησε αναποδογυρισμένο στη μέση του δρόμου.

Αμέσως ήρθε η Αστυνομία και ανέλαβε την οδική ευθύνη, αφού τα υπόλοιπα φανάρια του κόμβου σταμάτησαν να λειτουργούν μετά το συμβάν.

Την επικινδυνότητα του οδικού κόμβου στην κεντρική είσοδο (φανάρια) της Ιτέας με του τέσσερις δρόμους που αποτελούν την είσοδο και έξοδο προς την νέα εθνική οδό, επισημαίνουν για άλλη μια φορά κάτοικοι του χωριού αλλά και επισκέπτες.
Το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει πολλάκις τις σελίδες και τα Αστυνομικά δελτία της περιοχής αφού στο άμεσο παρελθόν χάθηκαν και ανθρώπινες ζωές.
Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει μεγάλη έκταση η οποία με μια σύγχρονη μελέτη θα μπορούσε να καταστήσει τον κόμβο ακίνδυνο και πιο λειτουργικό, για οδηγούς αλλά και πεζούς.

Πρόκειται για μια τραγική κατάσταση που αν συνεχιστεί θα γίνονται συνέχεια δυστυχήματα.
Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε, ότι τα παράπονά του μας εξέφρασε τηλεφωνικά επισκέπτης από την Αθήνα, ο οποίος κινδύνεψε να εμπλακεί σε ατύχημα στο συγκεκριμένο σημείο.









11 σχόλια:

Ζωή Μακρή είπε...

Παύλο μου γιατί είναι καρμανιόλα? έχει φανάρια!!!!λίγο προσοχή θέλει!!!!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ζωϊτσα μου είναι ταχείας κυκλοφορίας και δεν προσέχουμε και φυσικά ο άνθρωπος φταίει αλλά κανονικά έπρεπε να φτιάξουν αερογέφυρα η υπόγεια διάβαση...τι λέω τώρα ε;

Ζωή Μακρή είπε...

Φτάσαμε 2017 για να γίνει ο κόμβος στη Λαμία με υπόγειο δρόμο!!!! εθνική οδός!!!!!στην Ιτέα;; ...

Παύλος Σαμαράς είπε...

Χλωμό το βλέπω...

Georgina Kafasi είπε...

Τα φανάρια λειτουργούσαν;

ΗΛΙΑΣ ΜΑΚΡΗΣ είπε...

Όταν γινόταν ο δρόμος αφού δε φωνάξαμε Τώρα ψυχή βαθιά Παύλο Ελλάς στο μεγαλείο σου

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑ ΜΑΡΓΙΑΝΟΥ είπε...

Τι πιο απλό από ένα κυκλικό κόμβο.

Virginia Pappa-Roplou είπε...

Για ποιον λόγο να σταματάνε να δουλεύουν τα φανάρια συνέχεια;;;;;εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Τα φανάρια δούλευαν κανονικά απλά ανθρώπινο λάθος αυτή τη φορά

jedleman είπε...

Το ότι εμείς σαν οδηγοί είμαστε τελείως ανίεδοι δε παίζει?Στην ευθεία ήτανε ποιά καρμανιόλα μιλάμε?Όταν παραβιάζεις το κόκκινο επειδή βγαίνει το καρούλι ή βαριέμαι να περιμένω το ονομάζουμε καρμανιόλα?Έλεος πιά.Να μου πείς για εκείνα τα δέντρα κατά μήκος του δρόμου που κόβουν την ορατότητα ναί αλλά όχι κ καρμανιόλα αυτός ο δρόμος.Οι πιό επικίνδυνοι οδηγοί είναι αυτοί με τα βανάκια κ τα μηχανάκια.Κόμβος?Θα τον προτιμούσα απο τα φανάρια επειδή τα φανάρια παραβιάζονται αλλά κ πάλι κάποιος θα βρεθεί να πάει ευθεία (ντουγρού)για να πούμε πάλι φταίει ο κόμβος.Έλεος πιά η τροχαία που βρίσκεται να πάρει κεφάλια?

Παύλος Σαμαράς είπε...

Το σημείο που γίνονται πολύ συχνά τροχαία δυστυχήματα ονομάζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα "Καρμανιόλα"

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής