Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΟ Φύλλου για τον Γιώργο Μπαλταδώρο

Στο πλευρό των συγγενών του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου που έχασε τη μάχη με τη ζωή την Πέμπτη (12/4) στέκεται με ανακοίνωσή του ο ΑΟ Φύλλου απευθύνοντας συλλυπητήριο μήνυμα:

«Ο Α.Ο. Φύλλου εκφράζει τη θλίψη του για το χαμό του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου που μας αφήνει συγκλονισμένους.Η απώλειά του είναι οδυνηρή. Είχε υψηλό το φρόνημα και υπηρετούσε το καθήκον με αυταπάρνηση. Η οδύνη είναι τεράστια για όλους μας και εκφράζουμε στο μέγιστο βαθμό τη συμπαράστασή μας στους συγγενείς και οικείους του».


πηγή: karditsasportiva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής