Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Η Χορωδία του Πολιτιστικού μας Συλλόγου σε διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν

Με έντονο ρυθμό συνεχίζονται οι πρόβες της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ και μελών του ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΤΕΑΣ προκειμένου να εκπροσωπήσουν τον Δήμο Παλαμά αλλά και το Νομό Καρδίτσας, στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς της Χ.Ο.Ν. (Χορωδία Ορχήστρα Νέων) που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του ΟΛΠ Πειραιά ( Ακτή Μιαούλη 10) Το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ & ώρα 6:00 Μ.μ.
Οι Διαγωνισμοί ΧΟΝ είναι οι Ιστορικοί και οι Κορυφαίοι Διαγωνισμοί Τέχνης στη Χώρα μας, είναι ένα Σωματείο που δημιουργήθηκε το 1984 με Ιδρυτή και Πρόεδρό της τον Κ. Στέφανο Λέκκα και αποτελεί έναν πραγματικό Θεσμό Πολιτισμού, που με συνέπεια 34 χρόνων συνεχίζει να αναδεικνύει ταλέντα στη Χώρα μας.
Ο Διαγωνισμός της Χ.Ο.Ν. είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για της Χορωδίες της Ελλάδος να παρουσιάσουν το επίπεδο της δουλειάς τους.
Θα ήταν όμως μεγάλη παράλειψη, αν δεν αναφερθούμε με Θερμές ευχαριστίες προς τον ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο της Πόλης μας Γιώργο Σακελλαρίου και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΑΠ Βάιο Μπακαβέλο, τόσο για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και συμμετοχής μας στο διαγωνισμό, όσο και για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη τους στην προσπάθεια μας αυτή, αλλά και γενικότερα στο έργο της Χορωδίας μας.

Καλή Επιτυχία!!!

Αχιλλέας Μπίμπιλας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής