Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!!!

Είναι γνωστό, ότι η συλλογική προσπάθεια και δουλειά, καθώς και η αγαστή συνεργασία είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο της προόδου.
Αισθάνομαι έτσι την ανάγκη, να ευχαριστήσω και να συγχαρώ και δημόσια, ένα προς ένα, όλα τα μέλη της χορωδίας, τόσο της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ όσο και της ΧΟΡΩΔΙΑΣ Ε.Μ.Σ. ΙΤΕΑΣ τα οποία δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σ' αυτόν τον κορυφαίο και ιστορικό διαγωνισμό, κατάφεραν να αποσπάσουν με την συμμετοχή τους, άριστες εντυπώσεις αλλά και το 2ο βραβείο στην κατηγορία τους.

Θερμές ευχαριστίες στην άψογη ορχήστρα μας!!!!
Χριστίνα Μαντοπούλου στο πιάνο
Πόπη Αργυροπούλου στο φλάουτο
Gogos Kouts στο ηλ. Μπάσο
Βασίλη Παλούκη στο μπουζούκι
Νάσος Μπίμπιλας στο μπουζούκι
Δημήτρης Κυρίκος στην κιθάρα
Γιώργος Μποσκλαβίτης στο τουμπερλέκι.

Ευχαριστώ επίσης τον ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ, τον Δήμαρχο Γιώργο Σακελλαρίου και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΑΠ  Βάϊο Μπακαβέλο, για την υποστήριξη και συμπαράσταση τους, αλλά και για την ευκαιρία που μας έδωσαν να παρουσιάσουμε τις ικανότητες μας!!

Τέλος ευχαριστώ όλους τους φίλους της χορωδίας, που μας τίμησαν με την παρουσία και συμπαράσταση τους στην αίθουσα των διαγωνισμών στο Ο.Λ.Π.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!!!
Και υπόσχομαι να συνεχίσω την προσπάθεια μου με τον ίδιο ζήλο.

Αχιλλέας Μπίμπιλας 
     Μαέστρος




1 σχόλιο:

ΣΟΦΙΑ ΖΩΝΑ είπε...

Όταν κατι γίνεται με μεράκι και καλη διάθεση, το αποτέλεσμα θα ειναι η επιτυχία.. Αρκεί να υπάρχει συνεργασία, θέληση και πάθος γι αυτο που πραγματικά θέλουμε .. Αυτο που φάνταζε σχεδόν αδύνατο πριν καιρο, έγινε τελικά πραγματικότητα.. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστω στο δάσκαλο και μαέστρο μας τον κ. Μπίμπιλας Αχιλλέας Μουσική Σχολή για την υπομονή και επιμονή του και κυρίως για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς εμάς.. Πραγματικά, ηταν μια όμορφη εμπειρία.. Ευχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες.. Θα ηταν ομως παράλογο να μην ευχαριστήσουμε ολους αυτούς που μας βοήθησαν σε όλο αυτο.. Και αυτο ηταν η νίκη μας με το 2ο βραβείο ! Επίσης να ευχαριστήσουμε και τα εξαιρετικά παιδιά της ορχήστρας, γιατι χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα.. Ειμαι περήφανη που ανήκω σε αυτη τη χορωδία και μέσα απο όλο αυτο εχω γνωρίσει εξαιρετικά άτομα και φίλους.. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο και αυτο φάνηκε στην προσπάθεια μας.. Σας ευχαριστούμε για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής